Julietta uzyskał rejestrację.

Po kilku latach ścisłych doświadczeń w Polsce, został zarejestrowany nowy fungicyd – Julietta®.

Julietta® chroni owoce przed chorobami wywoływanymi przez grzyby rodzaju Botrytis, czyli szarą pleśń. Mechanizm działania jest oparty na nowej substancji czynnej. Julietta® to fungicyd do ochrony upraw truskawki, maliny, jagody, jeżyny, porzeczki, pomidora, bakłażana i papryki, dopuszczony do stosowania w ogrodnictwie i rolnictwie ekologicznym oraz w programach „zero pozostałości ”. 

Fungicyd Julietta® zapewnia wiele korzyści:

  1. jest w pełni selektywny, a więc nie uszkadza owoców ani roślin,
  2. można łaczyć go z chemicznymi fungicydami,
  3. nie wymaga czasu do aktywacji substancji czynnej w opryskiwaczu,
  4. brak karencji,
  5. zero poztsałości
Niniejsza strona używa plików cookies. Pozostając na stronie wyrażasz zgodę na ich wykorzystywanie.
Ok